Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Χα χα χα..


Θα αναρωτιέστε και δικαίως πως και γελώ πρό Αναστάσεως μιας και ακόμα δεν τσουγκρίσαμε τα αυγά ώστε να μας τα καθαρίσουν κιόλας.
Αφορμή του γέλιου μου αυτού, η κίνηση της Ντορούλας μας να αποστείλει εξώδικο σε υπ. Εσωτερικών και ΑΤΕ αναφορικά με την τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Διαβάστε παρακάτω (πηγή Καθημερινή):

Εξώδικο στον υπουργό Εσωτερικών, Τάσσο Γιαννίτση και τον διοικητή της ΑΤΕ, Θεόδωρο Παντελάκη, έστειλε η Δημοκρατική Συμμαχία για την τροπολογία που ψηφίστηκε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα από τη Βουλή και αφορά στη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη ζητά από τον υπουργό Εσωτερικών να απόσχει από την έκδοση των προβλεπόμενων από τις διατάξεις του νόμου 3023/2002 αποφάσεων για την εκταμίευση των ανωτέρω δόσεων της Κρατικής Επιχορήγησης, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό το δημόσιο συμφέρον, ενώ από τη διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας ζητά να προστατεύσει με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματα των μετόχων και καταθετών της, που θίγονται άμεσα, όπως τονίζει.

Φαντάζομαι πως τόσα χρόνια που μέσω ΝΔ έπαιρνε τις παχηλές επιχορηγήσεις και που θα ευθύνεται προσωπικά για την επικείμενη κατάρευση της ΑΤΕ είναι γεγονότα άνευ σήμασίας που επράχθησαν απο κάποια άλλη Ντόροθυ, αυτή στον Μάγο του Όζ, και όχι την δική μας.
Ευτυχώς που τα μαγικά παπούτσια της Ντόροθυ δεν θα περάσουν την πόρτα του κοινοβουλίου μετά τις προσεχείς εκλογές.
Ο Θεός να μας λυπηθεί μέρες που είναι.

Καλή Ανάσταση και καλή Λευτεριά(σε μένα και τη Ελλάδα)

Με εκτίμηση,
Βελανιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: